Caricaturista a Barcelona

Caricaturista en viu per a festes, infantils, souvenir, casaments, Castellano | Català

clases de photoshop  

 

Mostres:

caricaturistas

Totes les caricatures es fan amb un marcador negre en fulls blancs format A3, "gruesitas"

Testimonis
Feu clic aquí per veure comentaris de clients anteriors d'Alex!

 

caricatures professionals en viu by Alex © 2010

Caricatures en viu per a festes i esdeveniments.

Augmenti la qualitat del seu esdeveniment amb caricatures d'Alex! És divertit, ràpid i precís. Alex, posarà la seva caricatura de perfil en qualsevol activitat que desitgi, en general en dos minuts o menys (fins a 30 dibuixos per hora). L'humor i l'enginy dels seus dibuixos ajudaran a guanyar el bon humor dels seus convidats. Des de Barcelona, Catalunya, Alex ha atret a centenars de nens i els joves de cor.

Ideal per a esdeveniments corporatius, fires, promocions, aniversaris, casaments, rostits, festes de 15, que acaba de nomenar! Molt respectat entre els seus col.legues, al costat dels clients molt satisfets, Alex és impriscendible per al seu pròxim esdeveniment. Caricatura d'entreteniment es guarda per molt temps després que la festa s'ha acabat!

Després d'estudiar a l'estranger, Alex es va instal.lar a La Ciutat de Barcelona, on es troba actualment retingut com rehen per la seva família.

Quan no està treballant en esdeveniments, dibuixa il.lustracions, dissenya targetes de felicitació, articles de regal i les presentacions, l'hi pot trobar fent caricatures d'entreteniment per a festes corporatives, fires, promocions, aniversaris, casaments i altres celebracions. Alex ofereix als seus clients una barreja d'humor, creativitat extravagant, energia sense límits i el sentit pràctic de negocis per oferir-te la millor qualitat i servei.

 
 

Zones de cubertura::
Barcelona i rodalies. Viatges.

Velocitats:
Perfils de 20-25 en blanc i negre / hora.

Preu (amb 45% descompte per a particulars):
158 € x hora (amb un mínim de dues hores).

Envieu un correu electrònic per a consultes o per reservar l'caricaturista!
Si us plau no oblideu d'incloure el seu número de telèfon, la data, hora i el lloc del seu esdeveniment. També podeu trucar directament al telèfon de caricaturista:672-873-605i 672-868-446 (Alex)

Preus subjectes a canvis. Les taxes de vacances poden ser majors. Nombre de caricatures per hora són aproximats i no poden ser garantits.


Per a més informació contactar
tel. 672-873-605
mób.: 672-868-446

dilluns a divendres de 10 a 18
e-mail: caricaturasbcn@gmail.com

¿Li va agradar
el que ha vist aquí
?


Llavors Alex pot dibuixar de la mateixa manera en el seu esdeveniment!

 

Links

 

 
 
CARICATURES PER FESTES, ANIVERSARI, CASAMENTS, FESTES EN VIU!
 
Tots els drets reservats! Copyright 2008-2024 © CARICATURISTA-BARCELONA.COM Caricatures professionals per a esdeveniments

Una caricatura és un retrat que exagera o distorsiona l'aparença física d'una persona o diverses, de vegades un estrat de la societat reconeixible, per crear una semblança fàcilment identificable i, generalment, humorístic. També pot tractar-se d'alegories. La seva tècnica usual es basa en recollir els trets més marcats d'una persona (llavis, celles, etc.) I exagerar per causar comicitat o per a representar un defecte moral a través de la deformació dels trets.

caricaturas en tres minutos caricatura_uno caricatura_dos caricatura_tres caricatura_cuatro dibujo_por_caricaturista_alex